Învață limba turcă cu Dicționarul român-turc, turc-român de Agiemin Baubec și G. Deniz-Kamer Baubec


În contextul în care piața editorială românească nu mai produce de mulți ani cărți bilingve, dicționare, gramatici și instrumente de lucru noi pentru limba turcă, editura bucureșteană Next Publishing și-a propus să suplinească această lipsă și să vă ajute să învățați limba turcă, dacă sunteți vorbitor nativ de română, sau să vă verificați și aprofundați cunoștințele de română, dacă sunteți vorbitor nativ de turcă. În programul editorial al Next Publishing figurează cărți de povești bilingve, dar și dicționare generale de limbă sau dicționare specializate pentru profesioniști.

Dicționarul român-turc, turc român (Romanian-Turkish, Turkish-Romanian)  /  Romence – türkçe, türkçe – romance sözlük) apărut în 2015 e un produs complex și cuprinzător, unic pe piață, și reunește practic două dicționare-perechi cu un lexic general al limbilor română și turcă. El cuprinde 50 000 de cuvinte, aproape 900 de pagini format mare și este rezultatul activității științifice îndelungate a reputaților săi autori, Agiemin Baubec și G. Deniz-Kamer Baubec. Cuvântul înainte, semnat de cei doi autori și publicat atât în română cât și în turcă, aduce câteva informații fonetice utile.

Dicționarul e indispensabil pentru utilizatorii obișnuiți ai celor două limbi, dar și celor care realizează traduceri din română în turcă sau din turcă în română, cercetătorilor, studenților, elevilor, cadrelor didactice, notarilor și funcționarilor din administrația publică.

Dicționarul costă, în acest moment, 90 de lei (redus de la 120 de lei). Comanda se poate face foarte simplu și rapid aici, prin câteva clickuri. Veți intra în posesia lui în maximum 3 zile lucrătoare, dacă faceți comanda prin curierat, sau maximum 5 zile lucrătoare, dacă preferați varianta prin poștă.

Pentru o completare extrem de practică și de complexă, vă recomandăm și micul Ghid de conversație realizat de prof. Agiemin Baubec publicat la Next Publishing, ușor de manevrat și util în călătorii, la cumpărături, la școală și la facultate. Ghidul e organizat tematic și conține fraze întregi ; el poate fi folosit pentru învățarea limbii, dar este foarte folositor chiar și vorbitorilor de limba română nefamiliarizați cu limba turcă, precum și vorbitorilor de limba turcă nefamiliarizați cu limba română.

2 thoughts on “Învață limba turcă cu Dicționarul român-turc, turc-român de Agiemin Baubec și G. Deniz-Kamer Baubec”

Comentarii


[profiler]
Memory usage: real: 15990784, emalloc: 15683376
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem