Cine suntem

Editura NEXT Publishing urmează aventura poveștilor și limbilor venite de foarte departe, în timpuri foarte vechi sau în vremuri recente, care au îmbogățit spațiul nostru cultural, s-au contopit aici, iar uneori au plecat mai departe.

NEXT Publishing este singura editură românească care se adresează unui public complex și provocator, vorbitor al limbilor arabă, turcă și chineză sau interesat să se familiarizeze cu ele. Produsele sale sunt accesabile de la distanță, datorită formatului electronic versatil, a versiunilor web și aplicațiilor informatice.

Misiunea noastră este una dublă: dorim să contribuim la reactivarea și cunoașterea unei părți a moștenirii culturale extrem de bogate pe care o datorăm circulației și comunicării, vreme de secole, între cultura română și cele răsăritene, și să ajutăm totodată străinii de limbă arabă, chineză și turcă care trăiesc astăzi în România să se familiarizeze cu limba, istoria, cultura română. În al doilea rând, oferim o gamă variată de instrumente didactice și lingvistice, tipărite, audio sau în versiuni web, indispensabile învățării acestor limbi.

Editura NEXT Publishing se sprijină pe cunoașterea celor cărora li se adresează și dorește să reflecte experiența lor culturală și personală. Ea se bucură astăzi de aportul științific, lingvistic, cultural și de experiența personală a unor colaboratori foarte diverși. Autorii, traducătorii și consultanții noștri culturali sunt profesori care predau și cercetează limbi orientale, persoane provenind din comunitățile etnice din România, membri ai familiilor mixte, migranți, refugiați, călători.[profiler]
Memory usage: real: 13893632, emalloc: 12774280
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem