Detalii despre livrare

În funcţie de modalitatea de LIVRARE aleasă, cărtile sunt expediate astfel:

 1. Livrare prin curier rapid.Termen de livrare: aproximativ 1-2 zile lucrătoare. Serviciul de curierat este disponibil şi cu plata ramburs, și cu plata cu cardul .
  Se acceptă ca instrumente de plată cardurile de debit/credit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
  Predarea coletului se face la domiciliu sau la adresa indicată pentru livrare.
  Pentru că Next Publishing nu are personalitate juridică proprie, pachetele vor fi livrate de către Asociația CONECT.
  Costuri de transport: 18 RON pentru comandă
 2. Poșta română Colet Ramburs.Termen de livrare: maximum 5 zile lucrătoare. Plata ramburs. Pentru această modalitate de livrare, vă rugăm să ne transmiteți comanda la adresa de email office@nextpublishing.ro, cu subiectul "Comandă livrată prin poștă".
  Costuri de transport: 11 RON pentru comandă.
 3. Ridicare personală de la sediul nostru. În cazul în care doriți, aveți și posibilitatea de a vă deplasa la sediul nostru (adresa din secțiunea "Contact"), în intervalul orar 09.00-15.00, L-V, pentru a ridica personal și gratuit coletul. Pentru această modalitate, vă rugăm să ne transmiteți comanda la adresa de email office@nextpublishing.ro, cu subiectul "Comandă cu ridicare personală", în care sa ne precizați și ora de ridicare a comenzii.
  Costuri de transport: 0 RON pentru comandă.
 4. In perioada 29 august - 15 septembrie 2019, suntem în vacanță. Toate comenzile plasate în această perioadă vor fi livrare începând cu 15 septembrie 2019.

[profiler]
Memory usage: real: 13107200, emalloc: 12713352
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem