Aplicații

NEXTAppLibrary

Next APP Library este o soluție gratuită, simplă și rapidă, de accesare a cărților în format electronic de pe tabletă sau telefonul mobil. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele ce folosesc sistemul de operare Android, iar utilizatorii se pot loga folosind contul creat pe www.nextpublishing.ro. Interfața și sistemul de navigare sunt intuitive și prietenoase, permițând inclusiv organizarea cărților preferate într-un sistem de „favorite“.

Descarcă aplicația noastră de pe


NEXTAppDictionary

Descarcă prin aplicația noastră Ghidul de conversație român-turc. Acest ghid practic și prietenos te ajută să comunici repede, din română în turcă și din turcă în română. Ușor de folosit în călătorii și în situații de comunicare complexe, dar și pentru învățarea celor două limbi.

- Peste 6000 de expresii și propoziții în fiecare limbă

- Adaptat celor mai frecvente situații de comunicare: călătorii, afaceri, restaurante, cumpărături.

- Compatibilitate cu orice sistem de operare Android cu Firmware mai mare decat 4.4 [KitKat (4.4–4.4.4), Lollipop (5.0–5.1.1), Marshmallow (6.0)]

- pretul de achizitie de 2.99 EURO+ TVA-ul aferent tarii din care utilizatorii vor efectua plata aplicatiei (15,99 RON pentru Romania).

Descarcă aplicația noastră de pe[profiler]
Memory usage: real: 13369344, emalloc: 12912416
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem