Cum cumpar?

  1. Alege produsele. Ai la dispoziţie un coş virtual în care să-ţi pui cumpărăturile. Foloseşte meniul pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Preţurile afişate nu conţin TVA, pentru că editura nu este plătitoare de TVA. După ce te-ai hotărât să cumperi, apasă butonul Adaugă în coş.
  2. Coşul de cumpărături. După ce ai apăsat butonul Adaugă în coş, în caseta Coşul de cumpărături din dreapta va fi indicat numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apasă pe Vezi coş. Poţi modifica numărul de exemplare sau poţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, te reîntorci în site cu ajutorul meniului de navigare.
  3. Creare cont utilizator. Pentru a plăti, trebui să-ți creezi un cont gratuit pe site-ul nostru. După ce l-ai creat prima oară, ori de cate ori doreşti să lansezi o comandă este deajuns să te autentifici, introducând adresa de email şi parola.
  4. Modalitatea de livrare şi plată. În coşul de cumpărături, pe lângă vizualizarea produselor selectate, ai şi posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare şi pe cea de plată. Livrarea comenzii se face prin poștă (cu durata de livrare de până la 5 zile) sau printr-o firmă de curierat rapid (cu livrare în 24-48 de ore). Poți plăti în sistem ramburs (la livrare), prin card bancar sau PayPal, în momentul în care faci comanda.
  5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decât să urmezi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. La apăsarea pe butonul TRIMITE COMANDA, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, vei primi pe adresa ta un email de confirmare a lansării comenzii.Next Publishing aparține Asociației CONECT, deci facturile pentru comenzile tale sunt emise de Asociația CONECT.

Pentru versiunile electronice ale cărților noastre cumpărăturile se pot face doar prin intermediul aplicației electronice NEXTAppLibrary, disponibilă pentru dispozitivele Android, pe care o poți descărca gratuit, folosind contul creat pe www.nextpublishing.ro.