Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Laura Pop
Redactor-șef

Salut! Sunt Laura, un călător al cuvintelor și un îndrăgostit de literatură. Pe acest blog, descoperim împreună lumi fascinante și ne lăsăm purtați de magia scrisului. Scriu cu pasiune despre călătorii, cultură și dezvoltare personală. Îmi place să explorez subiecte diverse, aducând o notă de inspirație și înțelepciune în viețile voastre. Cu fiecare articol, îmi doresc să vă provoacă gândurile și să vă aducă bucurie. Vă invit să călătorim împreună prin această aventură literară și să ne îmbogățim sufletele prin cuvinte. Mulțumesc că sunteți aici, alături de mine, să creăm împreună momente magice în lumea cuvintelor!

Olga Vasile
Redactor-șef

Salut! Sunt Olga, o călătoare printre cuvinte. Scriu cu bucurie și curiozitate, descoperind în fiecare propoziție un univers nou. Fiecare articol este o călătorie în sufletul meu, unde cuvintele devin povești magice. Îmi place să abordez subiecte diverse, de la artă la dezvoltare personală și gastronomie. Sunt fericită să împărtășesc cu voi frumusețea scrisului și să ne aventurăm împreună prin tărâmul cuvintelor.

Andi Ionescu
Redactor-șef

Bună! Sunt Andi, un pasionat al cuvintelor. Scriu cu entuziasm și dedicare, dezvăluind secretele din spatele fiecărei propoziții. Fiecare articol este o călătorie în căutarea adevărului, unde cuvintele devin arhitecții gândurilor. Îmi place să explorez subiecte variate, de la știință la călătorii și tehnologie. Sunt bucuros să împărtășesc cu voi cunoștințele mele și să vă inspirem împreună prin puterea cuvintelor.

Ciron Sandu
Editor

Salutare! Sunt Ciron, un călător al lumii literelor. Scriu cu pasiune și autenticitate, căutând mereu să surprind emoțiile în fiecare cuvânt. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele prind viață. Îmi place să explorez subiecte variate, de la mister la dezvoltare personală și călătorii. Sunt fericit să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru scris și să ne aventurăm împreună prin labirintul cuvintelor. Haideți să descoperim împreună magia literelor!